Weg
schaduw

FAQ

Een vernieuwende kijk op uw bedrijfsmobiliteit: Vervoer van de zaak 2.0

In 2 minuten tijd besparen op mobiliteit

Wilt u weten hoe u wél grip kunt krijgen op uw mobiliteitskosten? Doe dan vrijblijvend de mobiliteitsscan. Na het beantwoorden van 7 korte vragen, ziet u direct welke concrete resultaten u kunt boeken. En dat kan al snel oplopen tot 15% per jaar. Wij laten u onder andere zien of én hoeveel u kunt besparen op het aantal gereden kilometers en de totale mobiliteitskosten. Zelfs de mogelijke CO2-reductie brengen wij in kaart. Het invullen van de scan is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Doe de scan!

FAQ

Hoe werkt afrekenen per kilometer?

H4 Mobility maakt het het afrekenen per kilometer mogelijk en is hiermee uniek in Nederland. Bij het afrekenen per kilometer betaalt u een vast en een variabel deel per maand. In het vaste deel zijn kosten opgenomen zoals afschrijving, onderhoud en verzekering. Het variabele deel wordt bepaald aan de hand van de daadwerkelijk gereden kilometers van de voorgaande maand. Deze kilometers worden automatisch gegenereerd, hiervoor hoeft u zelf geen kilometerregistratie bij te houden. U betaalt dus voor het daadwerkelijke verbruik van de auto. Rijdt u een maand minder kilometers? Dan betaalt u ook minder. Uw mobiliteitskosten gaan zo gelijk op met uw omzet. Ook wordt u niet meer geconfronteerd met vervelende nacalculaties, die veelal na het afsluiten van het boekjaar op de deurmat vallen. Wilt u weten wat betalen per kilometer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees hier een praktijkvoorbeeld over kilometerlease.

Infographic-Betalen-per-kilometer

Betalen per kilometer, mobiliteitskosten variabel afrekenen

Wat houdt ‘vervoer van de zaak 2.0′ in?

‘Vervoer van de zaak 2.0′ is onze eigentijdse invulling van ‘de auto van de zaak’. De mobiliteitsbehoefte van bedrijven en werknemers is de afgelopen periode volledig veranderd. Door nieuwe technologieën en ontwikkelingen, zijn andere mogelijkheden ontstaan die verrassende kansen bieden. Zo is het lang niet meer altijd nodig om een werknemer een auto van de zaak aan te bieden. Mogelijk is hij bijvoorbeeld gebaat bij een combinatie van OV en een huurauto. Of kunnen meerdere medewerkers een auto delen, waarbij voor wat betreft de urenregistratie onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende medewerkers. H4 Mobility bekijkt de totale mobiliteitsbehoefte van uw organisatie en maakt een plan op maat, waarbij de technologische mogelijkheden én uw strategische doelen voorop staan. Dat is vervoer van de zaak 2.0.

Een vernieuwende kijk op bedrijfsmobiliteit

Duurzaam ondernemen en tóch geld besparen? Het kan.