Stad
schaduw
H4 Mobility
shadow image

De H4 mountainbike clinic 2017

H4 Mobility

De H4 mountainbike clinic 2017

Op 6 januari 2017 was het eindelijk zo ver. De remmen mochten los, letterlijk. H4 organiseerde op deze dag – samen met stagiair Erik Groen – een mountainbike clinic voor de klanten en relaties van H4. De verwachtingen  van een dag vol leerzame momenten, afzien en gezelligheid werden ruimschoots waargemaakt.

De eerste deelnemers meldden zich al  vroeg in de middag op het kantoor van H4 . Voor aanvang van de clinic werd er alvast energie getankt met een heerlijke appeltaart en koffie.  Deze appeltaart ging er goed in. Belangrijk voor een twee uur durende mountainbiketocht met temperaturen onder 0 graden.

MyTripper introductie

Lotte Leushuis, de salesspecialist bij H4, maakte tijdens het ontvangst dankbaar gebruik van het moment om het nieuwe mobiliteitsplatform MyTripper te introduceren. MyTripper is de nieuwe marktplaats voor mobiliteit. MyTripper geeft  werkgevers volledige grip op alle vormen van vervoer van medewerkers. Maar ook op alle financiële en operationele datastromen op het gebied van zakelijke mobiliteit. MyTripper helpt door slim te combineren én door onafhankelijk en flexibel te zijn.

Na deze presentatie ging de clinic van start.  Met 12 man sterk vertrok de groep onder leiding van onze stagiair Erik.
2T4A8030

De mountainbike clinic

Op de weg naar het eerste punt van de clinic, was al te merken dat de sfeer er goed in zat. Iedereen was met elkaar aan het praten en voor iedereen was het tempo nog goed vol te houden.

Tijdens de eerste oefeningen werden er tips gegeven hoe er gestuurd moest worden tussen de pionnen door. Waar let je op als je dit doet? Met een combinatie van goed remmen, kijken en de juiste lichaamshouding ging iedereen verassend soepel tussen de obstakels door. Na het sturen kwam er een balans oefening bij. Al fietsend een bidon oppakken van de grond, klein stukje verder rijden en dan weer neerzetten. Bij stagiair Erik leek het niet zo moeilijk, maar dat viel toch vies tegen. Na enkele pogingen kreeg iedereen de smaak te pakken en  lukte het zelfs bij een aantal deelnemers. Mooi om zien dat iedereen zo fanatiek was om het toch een keer voor elkaar te krijgen!

Met temperaturen rond het vriespunt moet er niet te veel stilgestaan worden. Daarom ging de groep op pad om de zojuist geleerde technieken in de praktijk te brengen. Op en rondom de mountainbikeroute in Schalkhaar, werd iedereen positief verrast door de vele snelle singletracks, goed aangelegde paden en het afwisselende parcours.

Het enthousiasme spatte er van af! Goed te zien op bovenstaande foto… Niet iedereen kon de snelheid aan waarmee zij het parcours probeerde af te leggen. Ondanks een klein valpartijtje links en rechts, is iedereen ongeschonden weer naar huis gekeerd.

Bij terugkomst stond er voor iedereen een bord warme snert en heerlijke vers gemaakte broodjes klaar om te verbruikte energie opnieuw aan te vullen. Dat iedereen zich had vermaakt was te zien aan de vele lachende gezichten. De avonturen van die dag werden door iedereen nog eens besproken onder het genot van een hapje en een drankje. Voor ons was de dag zeer geslaagd, en aan de positieve reacties te horen, voor de deelnemers ook! Hieronder een nog aantal mooie foto’s van deze dag.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on Pinterest

Een vernieuwende kijk op bedrijfsmobiliteit

Duurzaam ondernemen en tóch geld besparen? Het kan.