schaduw

H4 Lease

Onze dienstverlening

H4 is specialist in bedrijfsmobiliteit en dat gaat veel verder dan het faciliteren van een auto. De afgelopen jaren is de vervoersbehoefte veranderd van bezit naar gebruik: Delen is het nieuwe hebben! H4 Mobility is thuis in de mogelijkheden voor nu én de toekomst. Bedrijfsmobiliteit raakt namelijk altijd aan andere strategische vraagstukken binnen een organisatie. Denk hierbij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, medewerkerstevredenheid en kostenbesparing. Zodra dat helder is, worden er ook nieuwe mogelijkheden zichtbaar om mobiliteit te benutten. En dat hoeft echt niet meer te kosten. H4 ziet kansen voor mobiliteit, die meer opleveren dan enkel het vervoer van medewerkers.

Wij regisseren alle mogelijke vraagstukken op het gebied van bedrijfsmobiliteit, waarbij wij kunnen putten uit een breed scala van producten en diensten. En wij blijven ontwikkelen. Samen met partijen die dezelfde drive hebben!

H4 Lease

Om onze dienstverlening compleet te maken, bieden wij ook verschillende vormen van leasing.  Natuurlijk bieden wij een breed aanbod van leaseproducten tegen een aantrekkelijk leasetarief.  Maar dat onderscheidt ons niet van andere aanbieders. Wat ons wel uniek maakt is écht persoonlijk contact en heldere afspraken. Maar ook flexibiliteit en transparantie. En dat beloven wij niet alleen, dat maken we ook waar. Bijvoorbeeld door het aanbieden van kilometerlease, waarbij u kunt afrekenen per gereden kilometer. En daarmee zijn wij de eerste in Nederland!

Wilt u snel de weg op? Bij H4 Car Lease vindt u een ruim en aantrekkelijk aanbod. Onze voorraad bestaat uit nieuwe auto’s, waaronder voertuigen met lage bijtelling, maar ook jong gebruikte occasions voor shortlease, die stuk voor stuk prima onderhouden zijn. Bekijk hier direct onze voorraad:

 

Website H4 Lease

Een vernieuwende kijk op bedrijfsmobiliteit

Duurzaam ondernemen en tóch geld besparen? Het kan.