Auto
schaduw

Consultancy

Onze dienstverlening

H4 is specialist in bedrijfsmobiliteit en dat gaat veel verder dan het faciliteren van een auto. De afgelopen jaren is de vervoersbehoefte veranderd van bezit naar gebruik: Delen is het nieuwe hebben! H4 Mobility is thuis in de mogelijkheden voor nu én de toekomst. Bedrijfsmobiliteit raakt namelijk altijd aan andere strategische vraagstukken binnen een organisatie. Denk hierbij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, medewerkerstevredenheid en kostenbesparing. Zodra dat helder is, worden er ook nieuwe mogelijkheden zichtbaar om mobiliteit te benutten. En dat hoeft echt niet meer te kosten. H4 ziet kansen voor mobiliteit, die meer opleveren dan enkel het vervoer van medewerkers.

Wij regisseren alle mogelijke vraagstukken op het gebied van bedrijfsmobiliteit, waarbij wij kunnen putten uit een breed scala van producten en diensten. En wij blijven ontwikkelen. Samen met partijen die dezelfde drive hebben!

Consultancy

H4 Mobility is specialist in bedrijfsmobiliteit. Als mobiliteitsregisseur leveren wij maatwerk voor ieder vraagstuk op het gebied van bedrijfsmobiliteit. Dat doen wij op basis van ons beproefde H4 Schakelplan waarmee wij stap voor stap het bedrijfsvervoer doorlichten en optimaliseren. Met als doel het verlagen van de kosten, het verkleinen van de footprint en het verhogen van de medewerkerstevredenheid.

Mobiliteitsadviseurs

Ons team van mobiliteitsspecialisten vraagt u eerst het hemd van het lijf: maatwerk leveren kan immers alleen als we precies weten wat u bezighoudt. Na een gedegen onderzoek brengen wij een advies uit waarbij wij garanderen dat implementatie leidt tot het terugverdienen van de advieskosten.

 

Wat doet H4 Mobility

 

 

Een vernieuwende kijk op bedrijfsmobiliteit

Duurzaam ondernemen en tóch geld besparen? Het kan.