Auto
schaduw

H4iQ

Onze dienstverlening

H4 is specialist in bedrijfsmobiliteit en dat gaat veel verder dan het faciliteren van een auto. De afgelopen jaren is de vervoersbehoefte veranderd van bezit naar gebruik: Delen is het nieuwe hebben! H4 Mobility is thuis in de mogelijkheden voor nu én de toekomst. Bedrijfsmobiliteit raakt namelijk altijd aan andere strategische vraagstukken binnen een organisatie. Denk hierbij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, medewerkerstevredenheid en kostenbesparing. Zodra dat helder is, worden er ook nieuwe mogelijkheden zichtbaar om mobiliteit te benutten. En dat hoeft echt niet meer te kosten. H4 ziet kansen voor mobiliteit, die meer opleveren dan enkel het vervoer van medewerkers.

Wij regisseren alle mogelijke vraagstukken op het gebied van bedrijfsmobiliteit, waarbij wij kunnen putten uit een breed scala van producten en diensten. En wij blijven ontwikkelen. Samen met partijen die dezelfde drive hebben!

H4iQ

Onze GPS oplossing H4iQ maakt het mogelijk om wagenparkdata te verzamelen en analyseren. Deze data is 24 uur per dag en 7 dagen per week realtime en online beschikbaar op uw eigen dashboard. Zo kunt u snel en eenvoudig resultaten boeken op het gebied van het verminderen van brandstofverbruik, het terugdringen van de CO2-uitstoot, het efficiënter maken van uw planning en het vereenvoudigen van uw administratieve last.

Dashboard

Uw eigen, gepersonaliseerde dashboard biedt actueel zicht op onmisbare en essentiële informatie over uw bedrijfsmobiliteit. De maatwerkrapportages maken het mogelijk om doorlopend én proactief te monitoren.

Ritregistratie

Met H4iQ wordt het registreren van alle ritten volledig geautomatiseerd. Het resultaat is een fiscaal sluitende rittenregistratie, waarbij informatie wordt geleverd over de route, de snelheid en de bestuurder. Met een persoonlijk ID kunnen medewerkers onderscheid maken tussen de bestuurder en bijrijders. De koppeling met de salarisadministratie zorgt voor lagere administratieve last.

Zicht op mobiliteit

H4iQ is bovendien de basis voor H4-producten als: Afrekenen per kilometer, D2Go en de Mobiliteitspas.

Lees meer over H4iQ

 

Dashboard per voertuig                                                           Rittenregistratie

 

Map

Een vernieuwende kijk op bedrijfsmobiliteit

Duurzaam ondernemen en tóch geld besparen? Het kan.