Over H4

Over H4

Een vernieuwende kijk op uw bedrijfsmobiliteit: Vervoer van de zaak 2.0

~ ALBERT EINSTEIN ~
Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt

Over H4

Missie

H4 Mobility maakt bedrijfsmobiliteit beheersbaar door innovatieve totaaloplossingen waarin onze klant continu zelf controle kan hebben over kosten, milieuprestaties en medewerkerstevredenheid. Hiermee willen wij partner zijn in het bereiken van de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Visie

De transitie van bezit naar gebruik is onomkeerbaar. Delen is het nieuwe hebben. Dit geldt misschien wel in de eerste plaats voor onze vervoersbehoeften. H4 Mobility is als pionier en innovator op het gebied van bedrijfsmobiliteit één van de kartrekkers rondom deze transitie.

Bedrijfsmobiliteit raakt altijd strategische vraagstukken. Of het nu gaat om kostenbeheersing, medewerkerstevredenheid of duurzaamheid. Dit geldt op zowel micro- als macroniveau. H4 Mobility adviseert middelgrote tot grote ondernemingen in Europa op het gebied van bedrijfsmobiliteit en implementeert relevante oplossingen voor nu en de toekomst. Deze oplossingen sluiten naadloos aan op de bedrijfsstrategie van onze partner.

H4 Mobility zet haar visie graag om in aantoonbaar resultaat. Alleen resultaat geeft ons voldoening in de missie die wij onszelf gesteld hebben.

H4 staat voor …

De H verwijst naar Hermes, de god van verkeer en handel. Hij geldt ook als de boodschapper van de goden. Eveneens is hij beschermer van reizigers en god van de dromen. Het getal 4 heeft numerologisch een relatie met hard werken en een grote wilskracht. Zelfdiscipline krijg je door actief, precies en geduldig te zijn en iets op te bouwen, stap voor stap. Ook staat de vier voor betrouwbaarheid en het houden aan plichten.

Ons team