Deelvervoer

Contact opnemen

Deelvervoer

Waarom worden in gebieden met minder vraag naar OV nog steeds standaard dure en vervuilende vervoersmiddelen ingezet om mensen te vervoeren? Wij zetten ons in voor duurzame innovaties en bieden een alternatief voor – vrijwel lege – stadsbussen. H4 Mobility ontwikkelt op kleine schaal lokaal gedragen projecten waarbij ondernemers de handen ineenslaan om bijvoorbeeld de spitsmijdingen te realiseren.

Mobiliteit oplossingen

Wij gaan graag met u in gesprek om te achterhalen welke mobiliteit oplossing het beste bij uw bedrijf, organisatie of buurt past. Daarbij kunt u denken aan:

  • Een elektrische deelauto
  • Een elektrische bus
  • Elektrische scooters
  • Elektrische fietsen

Zoals u hierboven leest, is elke oplossing 100% duurzaam doordat de vervoersmiddelen door middel van elektrische aandrijvingen worden voortbewogen. Zo dragen wij een steentje bij aan een beter milieu én worden uw medewerkers of inwoners uit uw buurt een stuk mobieler. Bovendien is het mogelijk dat vrijwillige chauffeurs een auto of bus besturen, zodat u zelf niet achter het stuur hoeft te zitten. Dit is met name een uitkomst voor bijvoorbeeld ouderen, mensen in een rolstoel en/of mensen die slecht ter been zijn.

Ook interesse in deelvervoer?

Bent u ook op zoek naar een duurzame oplossing op het gebied van mobiliteit? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u verder.