Goederen vervoer

Contact opnemen
Maxxus Gesloten Cab-3-300×200

Goederenvervoer

Wij bieden niet alleen oplossingen voor personen: ook wanneer u op zoek bent naar een manier om goederen te vervoeren hebben wij een duurzame uitkomst. Onze elektrische bus is namelijk ook leverbaar als grijs kenteken bestelbus of als bakwagen.

Bestelbus

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om goederen te transporteren? En wilt u ook nog eens duurzaam verantwoord bezig zijn? Dan biedt onze elektrische bestelbus de uitkomst. Met onze bestelbus kunt u uw goederen eenvoudig vervoeren van A naar B.

Waarom kiezen voor onze bestelbus?

Als ondernemer kunt u profiteren van de voordelen van een grijs kenteken. Niet alleen is een bestelauto goedkoper in aanschaf, u betaalt ook minder wegenbelasting. Let erop dat u wel aan een aantal voorwaarden moet voldoen:

  • U bent ondernemer voor de omzetbelasting en heeft een btw-nummer.
  • De bestelauto staat op uw naam, u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer is verleend.
  • Minimaal 10% van uw verreden kilometers is zakelijk.
  • De bestelauto moet voldoen aan de voorschriften en afmetingen van een grijs kenteken.

Bakwagen

Moet u omvangrijke spullen of grote hoeveelheden verplaatsen? Dan is op en neer blijven rijden niet altijd een praktische optie. Dit kost niet alleen veel tijd; het kost ook veel geld. Met een bakwagen bespaart u tijd en geld. Onze bakwagens hebben tot wel 1020 kg laadvermogen en kunnen daarom veel spullen in één rit vervoeren. Heeft u dus net iets meer ruimte nodig dan een bestelwagen? Dan is onze een elektrische bakwagen een prima oplossing!

Meer weten over ons goederenvervoer?

Heeft u ook interesse in ons goederenvervoer? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over het leasen of kopen van onze elektrische bestelbus of bakwagen.