H4 Mobility en Dag!enDoen!

Elektrische auto Dag!endoen!

Sinds een paar jaar loopt in gemeente Olst-Wijhe het project Dag!enDoen! H4 Mobility, verantwoordelijk voor het vervoerstuk binnen deze oplossing, is trots om een bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief.

Dag!enDoen! zorgt ervoor dat ouderen die wat vaker aan activiteiten deel willen nemen hierover via een tablet iedere dag een activiteitenoverzicht over de dag krijgen, zich dezelfde dag nog kunnen aanmelden en met de Dag!enDoen!auto naar deze activiteiten vervoerd worden. De activiteiten worden door vele organisaties in de gemeente aangeboden en door de Dag!enDoen! medewerkers in een overzichtelijk schema gezet.

Zo kan men in één oogopslag zien wat er die dag te doen is, en met een druk op de knop meldt men zich aan. Dat kunnen activiteiten zijn zoals maaltijden met andere ouderen, spelletjesmiddagen, bijeenkomsten van het Noaberhuus, tentoonstellingen, lezingen, concerten, toneel- of filmvoorstellingen, beweegactiviteiten, valpreventie etc.

Het vervoer wordt uitgevoerd met de volledig elektrische BMW I3. Met de slimme software van MyTripper en de betalen per kilometer constructie van H4 Lease.