Nieuwe elektrische bus voor verbindingscentrum de Fontein

nieuws-item-1

Buurtcentrum de Fontein beschikt sinds 16 april over een spiksplinternieuwe, 100% elektrische personen/rolstoelbus. De Fontein brengt ouderen weer in beweging. Dit doet zij samen met sportvereniging Helios door diverse, ook sportieve, activiteiten te organiseren. Met de bus van H4 Mobility worden deelnemers vanaf huis opgehaald en bij de activiteit afgezet. Na afloop worden ze netjes thuisgebracht. Geen wachttijden en on-demand vervoer.

100% elektrische bus voor personen/rolstoel vervoer

Het vervoer van de deelnemers aan de activiteiten wordt nu uitgevoerd met de 100% elektrische personen/rolstoelbus van H4 Mobility. De bus biedt plaats aan maar liefst negen personen (inclusief chauffeur) maar kan ook ingezet worden voor vervoer van mensen in een rolstoel. Doordat de bus bestuurd kan worden met een B-rijbewijs, is deze perfect geschikt voor binnenstedelijk, duurzaam en sociaal vervoer.

Over Dagactiviteitencentrum de Fontein

Verbindingscentrum De Fontein (VC) verbindt de wijk. Samen met o.a. “Wijk voor Elkaar”(bij Helios) en diverse andere partijen, biedt het centrum een breed scala aan activiteiten. De kracht zit hem in het verbinden van mensen, partijen en instellingen. Binnen het verbindingscentrum vinden activiteiten en programma’s plaats voor en met bewoners in de wijk al dan niet met een indicatie voor jong en oud ongeacht achtergrond. Lees meer over de Fontein.

De elektrische bus

Wilt u meer weten over deze elektrische personen/rolstoelbus neem dan contact op met H4 Mobility via 0570-200999 of mail info@h4.nl.