Over ons
Over ons
Header over ons
Header over ons

Over ons

H4 Mobility

Met duurzaamheid hoog op de politieke agenda en de problematiek van de dubbele vergrijzing is het belangrijk om manieren van vervoer te ontwikkelen die duurzaam en kostenefficiënt zijn. H4 Mobility biedt alle mogelijkheden bij het opzetten van een efficiënte en duurzame mobiliteitsketen.

Onze missie

H4 Mobility is uw partner in het bedenken en uitrollen van duurzame en slimme mobiliteitsoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk. Wij geven dan ook altijd goed advies dat precies past bij de doelstellingen van onze klanten. Met onze elektrische vervoersmiddelen bieden wij u de mogelijkheid een mobiliteitsketen op te zetten die én milieubewust én kostenefficiënt is.

Waarom H4?

Nu vraagt u zich misschien af waar de naam H4 vandaan komt. De H verwijst naar Hermes, oftewel de god van verkeer en handel. Hij geldt ook als de boodschapper van de goden. Bovendien is Hermes de beschermer van reizigers en god van de dromen. Het getal 4 heeft numero logisch een relatie met hard werken en een grote wilskracht. Zelfdiscipline krijgt u door actief, precies en geduldig te zijn en iets op te bouwen. Stap voor stap. Bovendien staat de vier voor betrouwbaarheid en plichtsgetrouwheid. Waarden waar ook H4 Mobility  zich aan houdt.

Meer weten over ons?

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen