Privacy Verklaring

Bij H4 Mobility vinden we het belangrijk om uw privacy te beschermen. Indien u op regelmatige basis updates wilt ontvangen over onze producten en diensten via onze nieuwsbrief, een contactformulier invult of anderszins uw gegevens aan ons verstrekt, is het noodzakelijk om een aantal/deze gegevens van u te registreren. Hier informeren wij u wat wij registreren en hoe wij met de door u verstrekte gegevens omgaan.

Persoonsgegevens die wij verwerken

H4 Mobility verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
• Voor- en achternaam
• Geslacht
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
• Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@h4.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Als u onze website bezoekt

Wanneer u onze website www.h4mobility.nl bezoekt, houdt Google Analytics uw bezoek anoniem bij. Zo kunnen wij bijhouden hoeveel personen de website hebben bezocht en ook wat het gebruik is geweest. Tegelijkertijd blijft uw privacy gewaarborgd. U communiceert met de server via een beveiligde SSL-verbinding.

U kunt www.h4mobility.nl bezoeken zonder verdere gegevens aan ons te verstrekken. Onze website maakt geen gebruik van cookies .

Als u reageert, bijvoorbeeld op onze berichten via sociale media

Regelmatig delen wij foto’s en berichten via Facebook of LinkedIn. Reacties verwerken wij volgens de bijbehorende privacyverklaring.
Als u ons een email stuurt, bewaren wij uw bericht maximaal 5 jaar.

Als u onze nieuwsbrief ontvangt

Gemiddeld versturen wij eens per maand per mail een nieuwsbrief met informatie over producten en diensten, projecten, activiteiten en recente ontwikkelingen. Wanneer u zichzelf inschrijft voor de nieuwsbrief kunt u zich afmelden met de ‘Uitschrijven’ link onderaan iedere mail. Wanneer u zich uitschrijft, worden uw gegevens permanent verwijderd.

Het delen van gegevens

We houden uw gegevens graag zoveel mogelijk binnenshuis – onder ons toezicht op webservers binnen de EU. Soms zijn wij genoodzaakt om gegevens te delen met derden in verband met veiligheid of het kunnen leveren van diensten. In dat geval maken wij vooraf afspraken via verwerkersovereenkomsten over hoe zij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Wij delen nooit meer gegevens dan nodig is om een dienst te leveren. Wij delen gegevens altijd in lijn met de Europese regelgeving, volgens een verwerkingsovereenkomst en natuurlijk wanneer hiervoor een wettelijke verplichting geldt.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

H4 Mobility gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

H4 Mobility neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@h4.nl

Het zijn en blijven uw gegevens

De gegevens die u aan ons verstrekt heeft, staan opgeslagen in onze database en uw e- mailadres staat in ons mailingprogramma. H4 Mobility bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. U kunt altijd contact met ons opnemen als u wilt weten welke gegevens wij van u bewaren of als u uw gegevens wilt wijzigen of permanent wilt laten verwijderen.

Indien u vragen, opmerkingen of klachten hebt ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u altijd een brief sturen naar het onderstaande postadres. Wij reageren hierop zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen vier weken.

U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u er met ons niet uit komt.

H4 Mobility
Finsestraat 1
7418 AN Deventer
Tel. 0570–200 999