Header Ritregistratie
Header rittenregistratie

Ritregistratie

H4 Mobility is gespecialiseerd in slimme ritregistratie oplossingen. Van fiscus-proof ritregistratie tot het live tracken van fietsen, motoren en scooters. Wil je geen gebruik maken van hardware? Gebruik dan onze track & trace app. Met de ritregistratie van H4Mobility word je volledig ontzorgd. Het enige wat je medewerkers hoeven te doen is reizen. Wij registreren de ritten!

004-location-on-map

Ritregistratie

003-car-black-side-silhouette

Fleetmanagement

001-eco

Driver behaviour challenge

ALTIJD INZICHT DOOR GEBRUIKSVRIENDELIJK PORTAL

Via de online portal heb je direct inzicht in alle zakelijke vervoersbewegingen van je voertuigen. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan. H4 Mobility stopt niet bij het registreren van autokilometers. Ook de fietsen, scooters en andere rijdende objecten kunnen wij traceren met onze slimme units. Een overzichtelijk dashboard biedt je vervolgens een compleet en up-to-date overzicht. 

RITREGISTRATIE FISCUS PROOF

De portal waar H4 Mobility gebruik van maakt voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst voor een sluitende ritregistratie. Exporteer de ritregistratie eenvoudig naar een Excel bestand of .pdf. 

AUTO DELEN?

Sluit eenvoudig het bestuurdersidentificatie systeem aan om altijd inzichtelijk te hebben wie het voertuig heeft gebruikt. Voorkom discussies achteraf! 

Elke bestuurder krijgt een eigen ID tag en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden. Wordt er weggereden zonder in te checken? Dan hoor je een vervelende pieptoon als reminder. Liever je eigen RFID kaart gebruiken? Geen probleem! 

ONZE HARDWARE

Ritten kunnen op meerdere manieren geregistreerd worden. H4 mobility werkt met moderne hardware die helemaal up-to-date is. Deze unit komen wij graag bij u op locatie inbouwen zodat het geen onnodige tijd kost. Lees onze blog over ritregistratie units of bel ons op 0570-200996.